Lovisa Ekelöf

En liten sjukling här hemma

Godmorgon!

Idag hade jag egentligen planerat att jag och Svante skulle in till stan och träffa mina vänner en sväng i det fina vädret, men lillsvantis har gått och blivit sjuk. Det verkar vara både tänder och förkylning på samma gång! Jag märkte i tisdags att han hade feber på morgonen, men han var hur pigg och glad som helst, inga andra speciella symtom. Då kom vi ju fram till att det antagligen kan vara tänder på gång. Febern försvann ganska fort igen men han har varit gnällig och kan börja skrika rätt vad det är och det verkar klia i munnen på honom. Dessutom så bajsar han hur mycket som helst nu också och det kan tydligen vara så när dom får tänder. 

Igår så började han dock hosta. Han har hostat lite, men inte så mycket att vi trott att han varit sjuk, utan bara satt nåt i halsen. Nu hostar han verkligen på riktigt och har idag även blivit snuvig. Än så länge är han ju pigg och glad, men jag är livrädd att det ska vara RS-virus och han bara helt plötsligt inte får luft. Får panik bara jag tänker på det.

 

Igår tog vi en promenad när Henrik kom hem från jobbet, så mysigt och skönt. Vi har ju börjat varva lite mellan liggdelen och sittdelen och han tycker det är så roligt att sitta i sittdelen. Han är mer med oss när vi är ute, sitter och tittar och pratar med oss. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas